Нашата цел

Целта на създаване на сайта е възможността да предоставим на нашите читатели колкото се може повече интересна информация относно грижите за здравето. И интернет е добра възможност за това!

Също така читателите ще се запознаят отблизо с проблеми на съвременния човек относно здравословния начин на живот, както и с изчерпателна информация за възможностите за лечение чрез прилагането на множество от най-новите и доказано ефективни съвременни методи и процедури за лечение на редица заболявания чрез кинезитерапия.

Голяма част от „съвременните болести” като дископатии, дискови хернии, плексити, възпаления на стави и мускулни групи, разместени прешлени, последици от физическото претоварване, нервно напрежение, неправилен начин на хранене и обездвижване също ще се дискутират от специалисти в областта.

За да бъдем обективни, ще предоставим и мнения на наши пациенти, които чрез използването на тези съвременни методи на лечение са избегнали болката, тежките операции и са спестили пари за скъпоструващи медикаменти.

Съветите на специалисти медици, кинезитерапевти, преподаватели ще са от полза за всеки от нас в момент на необходимост от правилен и навременен съвет.

Бъдете здрави и четете…

Изготвил страницата - студио "Анамax" 0888/15 14 24